VI FIRAR 20 ÅR I ÅR!

Hej allihopa, i år firar vi 20 år👍

Vårt företag har varit i branschen sedan 2000-talet och har växt till ett ledande säkerhetsföretag i Örnsköldsvik. Vi har alltid fäst stor vikt vid utveckling av nya ideér, samordning av säkerhetssystem, lösningar och konsultation. Vi har kontinuerligt utvecklat- och utbildat oss genom åren så att du som kund alltid har kunnat känna dig trygg och säker med oss.

Vi är otroligt stolta och glada att få fira jubileum i år, 2022 och vi hade så klart inte kommit så här långt om det inte vore för våra fantastiska medarbetare och deras kunskap, erfarenhet och hårda arbete

Vi hade heller inte varit där vi är idag utan våra underbara kunder som fyller våra arbetsuppgifter med energi och tacksamhet varje dag

Vår affärsidé- att projektera, leverera och installera hela eller delar av säkerhetssystem – har fungerat fint i 20 år.

Nu tar vi sikte på 20 år till.

Varmt välkommen till stans största säkerhetsbutik!